Pogosta vprašanja

Kako lahko rezerviram letalsko karto?

Letalsko karto rezervirate kar sami, prek povezav, ki so pri vsaki objavi. Povezava za nakup letalske karte se običajno nahaja pod napisom 'primer letalskih kart' ali 'letalske karte'.

Ali so na voljo tudi drugi termini?

Velikokrat se zgodi, da na dnu objave že napišemo alternativne termine poceni letalskih kart, ne pa vedno.
Običajno je na voljo več terminov, kar lahko tudi sami preverite. Ko na objavi stisnete na povezavo do nakupa letalskih kart, se prikažejo podatki o letu. Datum lahko po želji spreminjate in iskalnik bo poiskal najcenejše letalske karte za vaše termine.

Ali mi lahko po elektronski pošti pošljete individualno ponudbo?

Žal ne. Zaenkrat na naši strani ponujamo samo informacije o ugodnih letih in namestitvah, ki jih najdemo pri drugih ponudnikih storitev. Sami torej ponujamo zgolj informacije, ne pa tudi rezervacij, nakupa kart, rizika odpovedi ipd. Tako stvari lahko rezervirate sami prek povezav, ki so pri vsaki objavi.

Na kaj moram biti pozoren pri nakupu letalskih kart?

Pri nakupu letalskih kart morate biti pozorni, da vnesete točne informacije, ki se ujemajo s podatki na osebnem dokumentu. Če ob nakupu ali ob prijavi vnašate številko osebnega dokumenta, bodite pozorni, da bo dokument veljaven v času vašega potovanja (preverite kakšne so zahteve letalske družbe, včasih zahtevajo, da je dokument veljaven še pol lete po potovanju). Poleg tega pri nakupu letalskih kart vedno preverite katera (koliko velika in težka) prtljaga je že vključena v ceno in ali morate za dodatno prtljago doplačati.

Ko stisnem na povezavo se mi na Skyscanerju ne prikaže ista cena letalska karte kot pri objavi...

Za to je možnih več razlogov. Prvi razlog je lahko to, da je najcenejša ponudba potekla. Drugi razlog je lahko to, da na strani od Skyscaneerja prikaže previsoke cene letalskih kart (ker ne posodobi na nižje cene), ko pa izberete prevoznika pokaže pravo ceno. V vsakem primeru svetujemo, da postopek izpeljete do konca in tako preverite pravo ceno.

Kako rezerviram nastanitev?

Nastanitev lahko rezervirate prek povezave, ki se nahaja pri večini objav, pod napisom 'Primer ugodne nastanitve' ali 'Primer nastanitve'. Ob kliku na link se prikažejo datumi, ki so omenjeni pri objavi, sami pa jih lahko poljubno spremenite. Nastanitve lahko rezervirate na različnih straneh, pri nas boste največkrat našli stran Booking.com. Poleg tega je veliko uporabnikov zadovoljnih tudi z AirBNB. Tukaj je koda za popust 30 EUR Airbnb.com in 15 EUR za Booking.com.

Na kaj moram biti pozoren pri rezervaciji nastanitve?

Čeprav se vedno trudimo, da so cene nastanitev karseda točne, svetujemo da pred plačilom oziroma rezervacijo, ceno še enkrat preverite, saj določeni ponudniki nastanitev dodajo še dodatne stroške, kot so čiščenje, okolijska taksa ipd.

Kako rezerviram prevoz do letališča?

Do letališča vas ugodno odpelje EasyDrive. Na objavljene cene dobite 10% popusta s kodo "CENEJE10". O prevozu se zmenite kar neposredno s prevoznikom.


 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih →